НА ОГЊЕН МУ СЕ ИСПУШТИ: Еве која песна ја пее момчето на Сандра Африка пред секс!

Loading...

Водителот Огњен Амиџиќ познат е по својата смисла за хумор и се знае дека тој најмногу сака да се шегува и на своја сметка, но и на сметка на другите јавни личности.Тој на социјалната мрежа Твитер, кадешто е многу активен, се пошегува со пејачката Сандра Продановиќ, попозната како Сандра Африка.
– Момчето на Сандра Африка (го познавам) пред секс пее „Отидовме во Африка да садиме пиперки“. Проверено, напиша водителот.
Тој на социјалната мрежа Твитер, кадешто е многу активен, се пошегува со пејачката Сандра Продановиќ, попозната како Сандра Африка.
– Момче

loading...