НА ОВА НИКОЈ НЕ ОБРНА ВНИМАНИЕ: Еве зошто Ајфеловата кула гореше по нападот во Ница!

Општа паника и хаос владеат во Франција ден по нападот во Ница, во кој, според последните информации убиени се 84 луѓе.Паниката од Ница кулминираше и во Париз, каде што точно кај Ајфеловата кула беше забележен црн чад кој се надвиваше над највиската кула во светот.
Сепак, според најновите информации нема индиииции за поврзанст на двата случаи.
Причина за толкаво количество чад кај Ајфеловата кула е тоа што се заплалил камион со пиротехника и огномет.

Incoming reports of the fire at the #Eiffeltower #France pic.twitter.com/aUowbANeLW
— Warfare Worldwide (@WarfareWW) July 14, 2016
Паниката од Ница кулминираше и во Париз, каде што точно кај Ајфеловата кула беше забележен црн чад кој се надвиваше над највиската кула во светот.

Пронајдете не на следниве мрежи: