НА ОВА СЕ ЧЕКАШЕ: Прозборе малата Јана, еве што кажа за ноќта кога исчезна нејзината мајка

Loading...

-Тато тргна ја бара и почна да ја довикува. Јас се уплашив бидејќи не можев да го стигнам….Јана Марјановиќ, петгодишната ќерката на монструозно убиената Јелена Марјановиќ од Борча, ѝ рекла на баба ѝ дека со родителите отишла за Јелена да трча и дека седела кај татко ѝ во скут кога мајка ѝ отишла да трча.
-Мама го возеше автомобилот, јас седев во скут на татко ми. Кога се паркиравме, јас останав со тато, а мама рече дека ќе оди да трча – рекол извор од истрагата и додал дека Зоран и Јана тргнеле накај Јелена, но дека неа ја немало.
-Тато тргна ја бара и почна да ја довикува. Јас се уплашив бидејќи не можев да го стигнам. Дојдовме до рампата, но мама ја немаше. Потоа дојдоа дедо ми и чичко ми по мене и ме одведоа дома, а тато остана- рекла Јана.Јана Марјановиќ, петгодишната ќерката на монструозно убиената Јелена Марјановиќ од Борча, ѝ рекла на баба ѝ дека со родителите отишла за Јелена да

loading...