На протестот „ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА“, се приклучива и средношколците

Loading...

Протестите на граѓанската иницијатива „ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА“ завземаат се поголеми димензии и се шират низ цела Македонија, а на оваа иницијатива денеска се приклучија и средношколците.Средношколците од неколку средни училишта во Скопје денеска со пароли пред школските дворови дадоа целосна поддршка на граѓанската иницијатива која се залага за зачувување на унитарноста и сувереноста на државата.
Дел од пораките кои можеа да се забележат се со натписот „15 часот е добро време за РЕВОЛТ“!
Средношколците од неколку средни училишта во Скопје денеска со пароли пред школските дворови дадоа целосна поддршка на граѓанската иницијатива

loading...