На прв поглед обична невеста: Но на неа има нешто необично со кое ги шокирала сите!

Во самопрогласената Доњецка Народна Република синоќа е склошен првиот брак- се оженил локален јунак на самоодбрана Арсен Павлов, попознат како Моторола, со Јелена Кољенкино.Но за да не помине се како една обична свадба, имало нешто кај невестата што ги зачудило сите!
Еве што носела под пазувите…

 

Невестата била во традиционална бела венчаница, но во косата имала црно-портокалова трака од „Свети Ѓорѓија“ и не така традиционална футрола со пиштол под пазувот.
„Моторола“ и Јелена се запознале во селото Семјоновка- таа била ранета а тој и помогнал.Но за да не помине се како една обична свадба, имало нешто кај невестата што ги зачудило сите!
Еве што носела под пазувите…

Пронајдете не на следниве мрежи: