НА САША ПОПОВИЌ МУ СЕ СЛОШИ ОД НЕЈЗИНИОТ СЕКСИ ТАНЦ: Теа го крена студиото на нозе!

Loading...

Седмиот дуел од финалната емисија „Ѕвездите на Гранд“ го одбележа натпреварувањето помеѓу Теа Таировиќ и Звездана Стевановиќ.Теа од жирито добила три гласа па морала да оди во бараж каде што не поминала, но веќе наредната сабота ќе има нова шанса.
„Вечерва Теа беше извонредна, пееше одлично и имаше одличен настап. Ова дете ми изгледа како создадено за естрада и може да стане ѕвезда“ – рече Аца Лукас.Теа од жирито добила три гласа па морала да оди во бараж каде што не поминала, но веќе наредната сабота ќе има нова шанса.
„Вечерва Т

loading...