На сликата се наоѓа коњ! Можете ли да го воочите, на многумина не им успеа

Многумина мислат  дека е невозможно  да се пронајде коњот, но  тој  е тука некаде.Погледнете добро. Не можете да го  најдете, еве мала помош. Барајте во  прозорците од зградатаПогледнете добро. Не можете да го  најдете, еве мала помош. Барајте во  прозорците од зградата

Пронајдете не на следниве мрежи: