На сопругот му „наместила“ малолетничка, но…

Loading...

Жена на својот сопруг му наместила заводничка која му пристапила додека ги хранел патките во паркот. Девојката лажела дека сеуште не е полнолетна, што на крајот не му засметало на напалениот маж.To Catch a Cheater, или во превод „Фатете го прељубникот“, е Јутуб канал кој открива колку некој ја цени својата врска. Личноста на својот партнер му мести атрактивна заводничка или заводник и потоа со скриена камера ја прати неговата реакција.
Овој пат жената на својот сопруг му наместила „малолетна“ заводничка која му пристапила додека ги хранел патките во паркот. Започнале со рагзговорот и набрзо му кажаќала дека не е полнолетна, иако имала 18 години. почнала да го заведува со истегнување, на што тој останал затекнат.
Сепак, успеал да се снајде и и понудил пријателство и го земал нејзиниот број, а сопругата останала згрозена. Сопругот сфатил дека паднал во замка откако приметил дека девојката била озвучена, но било предоцна. Шокираната жена сфатила дека бракот ие лажен и завршиа во солзи.
– Сега знам дека живеам со странец, заклучила таа.
 
To Catch a Cheater, или во превод „Фатете го прељубникот“, е Јутуб канал кој открива колку некој ја цени својата врска. Личноста на сво

loading...
Loading...