На таткото му останале само уште пет години живот, погледнете што тој направил за својата ќерка!

Loading...

На Гарт Келахан му била дијагностицирана неизлечива болест и докторите му кажале дека ќе живее уште 5 години. Токму затоа тој решил на својата ќерка  да и напише 700 пораки на  палома марамиците кои таа ги носела во училиште.Откако му бил дијагностициран рак лекарите му прогнозираат уште 5 години живот.
Откако сфатил дека нема да го гледа раснењето на неговата ќерка, се одлучи да направи нешто по што таа ќе го памети.
Кога неговата ќерка Ема била мала, тој често не бил дома, па знаел често да ја изнанади со интересна порака. 

 
Тоа се решил да го направи и откако дознал дека е болен.На тој начин тој и покрај тоа што нема да биде покрај неа ќе ја усмери на правиот пат. 
Погледнете го видеото!
Откако му бил дијагностициран рак лекарите му прогнозираат уште 5 години живот.
Откако сфатил дека нема да го гледа раснењето на неговата ќ

loading...
Loading...