На Тито и на 60 години не му требаше вијагра-Јованка открива многу детали во книгата!

Loading...

Оваа книга, носи многу одговори на прашањето зошто тишината од страна на Јованка Броз траеше триесетина години . Но, освен политичките детали носи и многу детали за приватниот живот ” на југословенската Кенеди “.- Тито и со 60 години беше повеќе од витален – повеќе од било кој млад човек – се пофалила Јованка Броз на докторот на нејзиниот сопруг.
Во една прилика, поранешниот претседател на Југославија опишал зошто не може да им одолее на жените: “Младоста е бујна и богата , тоа е извор на живот, полн со хормони – како сокови од расцветано растение.Младоста е полна со стимул и креативност. А младо тело е цврсто, и со многу топлина и животната енергија. очите на младите луѓе се полни со љубопитност, страст и пак страст. Кожата на млада жена е кадифено мека и влажна. потта – девојките и младите жени имаат мирис и сладок вкус. тоа е најсилниот природен афродизијак кои работат преку сетилото за мирис и вкус , нема поголема емоционална возбуда. ”

 
Во книгата за своето пријателство со Јованка говори и Пјер Карден: Џоан ги сакаше моите дизајни
– На покана на г- Тито, и Јованка Броз, прв пат пристигнав во тогашна Југославија . Бев воодушевен и многу ми е жал што една таква земја се распадна.  Тогашната прва дама на Југославија ги сакаше моите креации, изјавил Карден во 90 сетите кога бил на ревија во Белград.
Сите овие и други детали наскоро може да се прочитаат во биографијата на Јованка Броз која наскоро ќе се најде во продавниците.
Извор: mkd-news.com
 – Тито и со 60 години беше повеќе од витален – повеќе од било кој млад човек – се пофалила Јованка Броз на

loading...
Loading...