На улица нашол човечки череп и вреќа со коски

Loading...

 На улица нашол човечки череп и вреќа со коскиВистински хорор ја потресе Македонија откако вчера во 14 часот и 30 минути, 43-годишниот А.С. од Германија кој престојувал во Берово, додека се движел на местото Црвен Брег, во близина на депонијата, нашол човечки череп.
Тој повикал полиција, а во близина тие пронашле и вреќа со коски кои наликувале на човечки.
Полицијата работи на случајот.Вистински хорор ја потресе Македонија откако вчера во 14 часот и 30 минути, 43-годишниот А.С. од Германија кој престојувал во Берово, додека се дви

loading...
Loading...