Над два милиони евра заштедиле студентите со бесплатниот превоз за шест месеци

Loading...

Со бесплатниот превоз, студентите за шест месеци заштедиле над два милиони евра, велат од Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ.Тие потсетија на владините мерки за поддршка и олеснување на студентските трошоци.
Презентираа и каси за симболично да ги потсетат студентите дека парите што би ги дале за превоз, кој сега за нив е бесплатен, би можеле да ги зачуваат и да ги наменат за други свои потреби.
Тие потсетија на владините мерки за поддршка и олеснување на студентските трошоци.
Презентираа и каси за симболично да ги потсетат студенти

loading...