Надвор -20 а тие…Погледнете ШТО ОБЛЕКЛЕ овие девојки за дочекот на Новата Година!

Loading...

Иако температурата на 31. декември паѓаше и до 20 степени под нулата, тоа не ги спречи неколкуте девојки да прошетаат по улиците во Нови Сад во мини сукни.Новосаѓанките покажаа колку се цврсти на новогодишната ноќ. Колку им било ладно само тие си знаат, но сигурно малку ги загреала новогодишната атмосфера.
Новосаѓанките покажаа колку се цврсти на новогодишната ноќ. Колку им било ладно само тие си знаат, но сигурно малку ги загреала новогодишната атмос

loading...
Loading...