Наговорете ја на секс со запалено светло-ЌЕ ВИ СЕ ИСПЛАТИ!

Сите знаеме дека девојките често се срамежливи и поради тоа не сакат секс со запалено светло. Но, тоа може да биде многу романтично, затоа што имате можност да се гледате додека водите љубов. Познато е дека мажите за време на сексот сакаат да ја гледаат својата партнерка, но дека дамите не се согласуваат со тоа. Еве неколку совети како да ја наговорите да има секс со запалено светло:
Ако во вашиот кревет лежи гола жена, сигурно сакате добро да ја видите. Проблем е во тоа што жените сакат да водат љубов во мрачна атмосфера и со изгасено светло. Како да најдете компромис и таа да ви дозволи да ја гледате?
За почеток запалете мала ноќна светилка, па дозволете таа да стои пред неа. На тој начин нејзините облини ќе изгледаат прекрасно. Ќе се чувствува како божица.
Исто така нема да погрешите и со свеќи. Поставете ги низ целата соба, така ќе има блага светлина и атмосферата ќе биде опуштена.
А третиот предлог е да имате светилки односно прекинувач со кој ќе ја регулирате светлината во собата. Експериментирајте и најдете го најдоброто решение. Познато е дека мажите за време на сексот сакаат да ја гледаат својата партнерка, но дека дамите не се согласуваат со тоа. Еве неколку совети како д

Пронајдете не на следниве мрежи: