Најбизарните повреди за време на секс!

Loading...

Фантазијата во сексот може да доведе до повреди од кои некои, најблаго кажано се бизарни.Сексот е еден од најдобрите начини за опуштање и уживање и никако не би требало да биде болен. Наспроти тоа, според едно истражување, дури 11.000 Американци побарале лекарска помош за повреди кои ги добиле за време на сексот.
Обично станува збор за истегнати мускули, болки во грбот, модринки  и слично, но има и многу други повреди кои се бизарни.
Учесниците во едно истражување признале дека ги доживеале следниве непријатности во моментите на страст: 
Пукање на капилар во око, во тек на интензивен оргазам- некои жени забележале дека по оргазмот им се црвени очите, односно дека капиларите им пукале, а што посилен бил оргазмот толку црвенилото подолго траело, некогаш дури и по неколку дена.
Некои дами се пожалиле дека семена течност им влегла во очите, тоа предизвикало црвенило и болки.
Друга незгода која се случила за време на секс, е голтање на кондом при орален секс.
Од друга страна, треба да внимавате и при користењето на сексуалните играчки, односно да користите сексуални услуги наменети само за секс, а не други предмети. Често многу необични предмети завршувале „внатре“. Најсериозни повреди предизвикало стаклено шише.
Едно од најопасните места за секс е тушот. Претерано зближување под туш може да доведе до кршење на коски.
Тоа на што многумина забораваат во заносот на страст се запалените свеќи околу кревет, чаши, па дури и пиштол кој можеби партерот го чувал под перница.
Оралниот секс може да биде незгоден, особено ако партнерката јадела лута и зачинета храна пред тоа.
Можеби овие незгоди нам сега ни изгледаат смешно додека ги  читаме, но не им биле воопшто смешни на оние што ги доживеале.Сексот е еден од најдобрите начини за опуштање и уживање и никако не би требало да биде болен. Наспроти тоа, според ед

loading...
Loading...