Најбогатата порно sвезда тежи повеќе од 30 милиони долари

Loading...

Најбогатата порно sвезда во светот е Џена Џејмисон, со повеќе од 30 милиони долари. Ова дефинитивно не претставува никакво изненадување ако се знае фактот дека таа воедно е и најпопуларната порно sвезда  во историјата на порнографијата. Џена има учествувано во повеќе од 160 порно филмови, како и во многу телевизиски и радио емисии. Огромна добивка во 2000 година и ја донесе интернет порнографијата „ClubJeаnna.com “. Подоцна во 2005 година Џена стана еден од  сопствениците на стриптиз клубот „Babes Cabaret“ во Аризона. Џена Џејмисон  покрај тоа што се смета за кралица на порното, таа важи и за успешна деловна жена која знае како да направи пари .
 Најбогатата порно sвезда во светот е Џена Џејмисон, со повеќе од 30 милиони долари. Ова дефинитивно не претставува ник

loading...