Најбрз начин да ја разладите лубеницата!

Loading...

Има малку работи што така добро освежуваат како студено парче вкусна лубеница.Колку и да се ужива во неа во секоја форма, треба да се признае дека лубеницата е најдобра кога е разладена.
Иако многумина оваа намирница едноставно ја ставаат во фрижидер или ја потпуваат во вода со мраз, постои и многу оибрз и попрактичен начин на ладење.
Во ова видео можете да видите како на најбрз начин да ја разладите лубеницата. Едноставно исечете ја на парчиња, ставете ги во фрижидер или замзнувач и тие така многу побрзо ќе се оладат, отколку да ја ладите целата лубеница.Колку и да се ужива во неа во секоја форма, треба да се признае дека лубеницата е најдобра кога е разладена.
Иако многумина оваа намирница

loading...
Loading...