Најчудните подароци на паровите!

Loading...

Секој различно ги разбира “романтичните“ подароци паровите што си го подаруваат меѓусебно. Да погледнеме што се случува кога работите одат во екстреми…Некои сакаат традиционален типичен предмет кој ќе обележи некој битен дел од врската, а додека пак другите се повеќе за нешто поневообичаено. Погледнете ги петте најчудни подароци на Etsy.
1. Пиштоли на вода

2. Маица со костур

 
Повеќе на GSM.MKНекои сакаат традиционален типичен предмет кој ќе обележи некој битен дел од врската, а додека пак другите се повеќе за нешто поневообичаено. Погле

loading...
Loading...