Најчудното судење во историјата: Кравата го одбила па затоа ги силувал овците!

Во судница во Лондон се слушнала гласна смеа откако тужителот станал и започнал да раскажува како еден зоофил бил одбиен од една крава, па се префрлил на неколку овци кои ги силувал.Се работи за 61-годишниот Пол Ловли кој бил забележан од еден брачен пар кој бил на пикник во Лондон. Според нивните зборови тој се обидувал да има секс со крава, но таа го одбила, по што тој се свртел кон неколку овци кои ги силувал. Пред да ги забележи животните тој лежел на тревата во еден парк и започнал да се соблекува, а потоа го направил делото.
Иако се работи за ужасен настан, сите кои биле присутни во судницата започнале да се смеат откако тужителот изјавил дека неговиот клиент “бил одбиен од кравата, па повторно си ја пробал среќата да има сеск, но со овци”.
Човекот е обвинет за силување животни и егзибиционизам.Се работи за 61-годишниот Пол Ловли кој бил забележан од еден брачен пар кој бил на пикник во Лондон. Според нивните зборови тој се обидувал да има

Пронајдете не на следниве мрежи: