Најдобар лек против акни! Исчистете го лицето со домат!

Постојат безброј производи за акни, но обично се скапи и полни со хемикалии. Сепак, постои природен лек. Свеж домат!Свежо исечениот домат може да ви помогне во смирувањето на акните, па дури и за редуцирање на стари лузни. Тајната е во неговиот состав. Тој има витамини А, Ц и Е, како и Б6. Тие ги ослободуваат и отвораат вашите пори, а во исто време, ѝ допушта на кожата да ги добите важните состојки.
Земете свеж домат и исечете го на половина. Истријте ги деловите каде што имате најмногу акни. Потоа измијте се со топла вода.Свежо исечениот домат може да ви помогне во смирувањето на акните, па дури и за редуцирање на стари лузни. Тајната е во неговиот состав. Тој има ви

Пронајдете не на следниве мрежи: