Најдобариот тренд за оваа пролет! Погледнете ја оваа фризура…

Дали сте спремни вашата коса да го има старо-новиот моден тренд? Ако сте спремни, одете веднаш на фризер!На Њујоршката модна недела се јасно се даде до сознание каква фризура ќеимаат девојките оваа пролет. Шишки. Така е, шишките се вратива во полн сјај.
Не е важно дали се испеглани, густи, ретки или па бушави, сите се во опција. Шишките одат со кратка или долга коса. Само е важно да го пронајдете вашиот личен фазон кој добро ќе ви стои.
Многу број музички и филмски ѕвезди почнава да ја имаат оваа фризура со шишки. Први ја испробааа сестрите Кардашијан, Сијара, Лена Данам, Александар Амбросо, но личен фаборит е Џеси Џеј.
Како ви се допадна новиот тренд? Во продолжение погледнете ги ѕвездите со оваа пролетна фрузура:

На Њујоршката модна недела се јасно се даде до сознание каква фризура ќеимаат девојките оваа пролет. Шишки. Така е, шишките се вратива во полн сјај

Пронајдете не на следниве мрежи: