„Најдобра сестра“: Ја откажала венчавката на братот бидејќи не и се допаѓала снаата!

Loading...

Жена од Британија ја откажала венчавката на својот брат без никој да знае, бидејќи не и се допаднала невестата.Ен Дафи пред закажаната церемонија се јавила во матично да ја откаже венчавката на својот брат се преставила под името на невестата. Следниот ден Ен му се јавила на својот брат и му рекла: 
-„Те спасив од развод.Ти ја откажав венчавката. Сакаш да ти пратам потврдата“, го запрашала таа својот брат.
Но сепак на Ен не и успеало да го раздели парот бидејќи невестата се пријавила во полиција, па свадбата се случила па колку и да се противела сестрата.Ен Дафи пред закажаната церемонија се јавила во матично да ја откаже венчавката на својот брат се преставила под името на невестата. Следниот ден Е

loading...
Loading...