Најдобрата другарка на убиената Јелена призна што ѝ правел Зоран на пејачката

Најдобрата другарка на убиената Јелена прозборе за неа, за апсењето и односот со Зоран. Пејачката Нада Топчагиќ ја отвори душата:- Искрено шокирана сум, жал ми е за семејството, замислете да сте во нивна кожа. Обележани се за цел живот. Што ќе прави тоа дете кое ја изгуби мајката и без татко? Каде е тоа дете денес е прашањето, вели таа.
Вели Зоран никогаш не кажал лош збор за Јелена, не повишил тон, ја сакал и венел и е шокирана од ситуацијата, и тврди дека немала љубовник.- Искрено шокирана сум, жал ми е за семејството, замислете да сте во нивна кожа. Обележани се за цел живот. Што ќе прави тоа дете кое ја изгуби мај

Пронајдете не на следниве мрежи: