Најдобрите документарни филмови кои ќе го променат вашиот живот – I дел

Loading...

Документарните филмови се често помоќни од другите типови на филмови затоа што ги прикажуваат двете страни на живототм , кои луѓето не биле во можност да ги доживеат поинаку. Дали ова вклучува увид во животот на еден нездрав возрасен човек или патување со јато животни, документарните филмови имаат потенцијал да го променат вашиот живот.
Во денешниот прв дел ќе ви прикажеме дел од документарците кои испраќаат пораки, кои ќе влијаат врз вашиот живот.Здравје и исхрана
1. Fat, Sick and Nearly Dead
2. May I Be Frank?
3. Simply Raw
4. Supersize Me
5. Sicko
Криминал и драма
6. The Thin Blue Line
7. The Act of Killing
8. Man on Wire
9. Inside 9/11
10. A Film Unfinished

Наука и истражување
11. Titanic: The Final World
12. Solo
13. Gasland
Поп култура
14. Marley
15. Senna
16. Charles Manson: The Man Who Killed the Sixties
17. Best Worst Movie
Во утрешниот втор дел ќе ви ги покажеме преостанатите документарни филмови од областите на семејството, животните и надминувањето на потешкотии: Најдобрите документарни филмови кои ќе го променат вашиот живот – II дел.Здравје и исхрана
1. Fat, Sick and Nearly Dead

loading...
Loading...