Најдобрите документарни филмови кои ќе го променат вашиот живот – II дел

Loading...

Документарните филмови се често помоќни од другите типови на филмови затоа што ги прикажуваат двете страни на живототм , кои луѓето не биле во можност да ги доживеат поинаку. Во вчерашниот прв дел ви ги прикажавме дел од највпечатливите документарци од областа на здравје, исхрана, криминал, наука и поп-култура: Најдобрите документарни филмови кои ќе го променат вашиот живот – I дел. Во денешниот втор дел ќе ви ги покажеме преостанатите највлијателни документарни филмови од областа на семејството, животните и надминувањето на потешкотии.Семеен живот
18. Jiro Dreams of Sushi
19. Jesus Camp
20. The UP series
Животни
21. March of the Renguins
22. Blackfish
23. Grizzly Man
24. The Cove
25. The Hellstrom Chronicle

Надминување на потешкотии
26. The Invisible War
27. Brooklyn Castle
28. Bully
29. How to Survive a Plague
30. Murderball
31. The Island President
32. Bigger, Stronger, FasterСемеен живот
18. Jiro Dreams of Sushi
19

loading...
Loading...