Најдобрите твитови на Пази ЛЕЏА: Секогаш остар на јазик!

Loading...

Твитер заедницата секојдневно добива нови членови, но ние денес ќе се фокусираме на постарите кои со своите твитови секогаш знаат како да погодат во центар.„Денес био утре не-био, тоa ти е животот човечки…“ – стои во опсиот на твитерџијата Пази ЛЕЏА @LOshGZE, чии твитови знаат да погодат нечиј нерв.
Но, тоа е суштината на Твитер. Да се искаже слободната мисла и да се докаже креативноста.
И досега имавме прилика да го објавуваме во рубриката „Твитови на денот“, бидејќи заслужено добива место секоја недела.
Од политика, сцена, живот, па сѐ и до најобична мудрост, Пази ЛЕЏА не остава никого рамнодушен, а неговата досетливост и оригиналност не познаваат граници.
Повеќето да го сакаат, некои го мразат. Но, тој не објавува за да му се допадне некому, туку во жарот на случувањата успешно покренува дискусии. Искуството на Твитер си го направи своето и токму затоа, денеска ќе ве почестиме неколку негови твитови кои се наше оддавање на почит за неговите коментари и статуси.

На канал 5 има КВИЗ У 12 ИПОЛ!
— Пази ЛЕЏА (@LOshGZE) August 21, 2015

Ребаланс на буџет пред 2 недели. Реакција на СДСМ денес. Одмори ли се одмори…
— Пази ЛЕЏА (@LOshGZE) August 21, 2015

Да кажеш Независниот Тој и тој, е исто глупо ко да кажеш Убавиот Бред Пит, Брзиот Усеин Болт,………
— Пази ЛЕЏА (@LOshGZE) August 21, 2015

Ако навистина ги сакате Гејовите и се грижите за нивните права, место да се залагате да усвојуваат деца без родители-ќе им дадете свое дете.
— Пази ЛЕЏА (@LOshGZE) August 21, 2015

Скопјанишча- не идите. Се исчисти езерово, ич не личи на грчка… pic.twitter.com/2g24pCL8Mr
— Пази ЛЕЏА (@LOshGZE) August 18, 2015

Челзи потпишале договор со БАБА. Гарант ќе им ја зацврсне одбраната.
— Пази ЛЕЏА (@LOshGZE) August 18, 2015

Кур ми е – двор м… КАЈ МИ Е !?!?!? #Кочани
— Пази ЛЕЏА (@LOshGZE) August 18, 2015

Не сум неписмен. Твитам од телефон + иам дебели прсти.
— Пази ЛЕЏА (@LOshGZE) August 18, 2015

Ако Парите се отепувачка- ми предстои долг живот.
— Пази ЛЕЏА (@LOshGZE) August 18, 2015

Девојко…. – ИМАМ ДЕЧКО ! Ајјјј па тоа сум јас! И ти можеш да ја видиш иднината???
— Пази ЛЕЏА (@LOshGZE) August 18, 2015
„Денес био утре не-био, тоa ти е животот човечки…“ – стои во опсиот на твитерџијата Пази ЛЕЏА @LOshGZE, чии твитови знаат да погодат

loading...
Loading...