НАЈДОБРОТО ОД НАШИОТ ФОТОГРАФ АВАРЕЛ – ВТОР ДЕЛ

Следува вториот дел од галеријата со најдобрите фотографии од најшиот реномиран моден фотограф Зоран Поповски –

Пронајдете не на следниве мрежи: