Најдоброто селфи на светот!

Loading...

Погледнете го ова селфи, обидете се сами да направите нешто слично ова лето…По летувањето, сите имаме исти фотографии: сончање на лежалка, одбојка на песок, залез на сонце, колктели…
Дури и кога селфито е во прашање, на друштвените мрежи се објавуваат веќе видени позирања со напрчени усни, крај обала, палма, јахта…
Затоа решивме да ви дадеме идеја за селфи на кое сите ќе ви завидуваат.
Погледнете ја девојкава…

За ваква фотографија потребен ви е стап за селфи и секако малку вештина – да кликнете во вистинскиот момент!По летувањето, сите имаме исти фотографии: сончање на лежалка, одбојка на песок, залез на сонце, колктели…
Дури и кога селфито е во праша

loading...