Најефикасен лек досега од 3 состојки кој ќе ви ги подмлади коските за 20 години!

Многу луѓе, особено оние кои се повозрасни, се соочуваат со проблеми создадени од болки во зглобовите. Бодежи во колената, тежина во зглобовите, болки во кичмата – и тоа не е сè што луѓето коишто страдаат од овие болести се принудени да трпат.Ние се грижиме за вашето здравје и затоа ќе споделиме рецепт за брзо ослободување од болките во зглобовите.
Овој рецепт со леснотија ќе ви помогне да се ослободите од болката, а по третата постапка ќе се чувствувате многу подобро!
Потребните состојки се: 300 г алкохол или чист алкохол – за основа 10 мл камфоров алкохол, 10 мл јод, 10 таблети аналгин.
Подготовка:
1. Измешајте ги сите состојки. Таблетите аналгин треба да бидат однапред истолчени.
2. Сложете ја смесата на темно и ладно место, на кое треба да отстои 21 ден. Од време на време може да ја мешате течноста. Нанесете ја смесата со триење на местото кадешто има болка. Најдобро ќе биде ако може да триете подолго време.
Постапката се врши само навечер. Темелно се премачкува погодената област, а потоа се преврзува. Над превезот се става волнен материјал, за да може воспаленото место да се загрее. Оваа постапка се врши 10 дена секоја вечер, а потоа 5 дена треба да има одмор и повторно 10 дена се трие и преврзува болното место ако чувствувате болка.
Традиционалната медицина е богата со рецепти за лекување на зглобовите, но пред да ги користите, потребно е да се консултирате со вашиот лекар.
Доста болести како артритис, болки во грбот, ишијас и други се поврзани со одложувањето на соли. Затоа, заедно со понатамошно лекување, потребно е да направите двонеделен курс на лекување само со вегетаријанска храна.Ние се грижиме за вашето здравје и затоа ќе споделиме рецепт за брзо ослободување од болките во зглобовите.
Овој рецепт со леснотија ќе ви

Пронајдете не на следниве мрежи: