Најглупавата работа што ја правиме по раскинувањето

Loading...

Мислите дека вашето поранешно момче ќе ви се врати доколку имате секс со него? Врската е завршена но сепак вие понекогаш имате интимни односи.Мислите дека вашето поранешно момче ќе ви се врати доколку имате секс со него? Врската е завршена но сепак вие понекогаш имате интимни односи.
Тоа е затоа што потсвесно се надевате дека тој така ќе сфати што пропушта. Но, размислете дали со тоа ја испраќате посакуваната порака- дека уште го сакате? Не! Туку напротив праќате порака дека може да ве има кога ќе посака.
По сексот, тој си оди. Нема повеќе нежни бакнежи во кревет, што во минатото покажувало дека сте му важна и дека ве сака. Сега се сведува само на секс…
Ова е целосно погрешен пристап доколку сакате да ви се врати поранешното момче. Правиот начин да ви се врати е добра стратегија.
Сексот е важен и допринесува за тоа барем на некој начин да комуницирате со поранешното момче но, наместо да сте заљубени и да ја развивате врската, тој ве користи за секс.
Дали навистина сакате на овој начин да се сеќавате на љубовта на вашиот живот? Да му служите само за секс се додека не наиде на некоја друга. Не заборавајте еден ден ќе му здосадите.
Но, не е тоа само ваша грешка. Дури 98 отсто парови го прават тоа. Но, обидете се да бидете во оние 2 отсто.Мислите дека вашето поранешно момче ќе ви се врати доколку имате секс со него? Врската е завршена но сепак вие понеког

loading...
Loading...