Најголем тв блам! Водител среде емисија ѝ го соблекол фустанот и сите ѕвереле во нејзините голи гради

Шпанската старлета Јола Берокал не можела да верува што ѝ сторил водител среде емисија.Шпанската старлетаЈола Берокал (46), била во центарот на вниманието кога водителот на емисијата во која гостувала, одеднаш ѝ го повлекол фустанот и милиони гледачи ја виделе нејзината гола дојка.
Иако видеото настанало пред 2 години, одново стана хит на Инстаграм, а посрамената Јола луто го прекинала интервјуто и го напуштила студиото…Шпанската старлетаЈола Берокал (46), била во центарот на вниманието кога водителот на емисијата во која гостувала, одеднаш ѝ го повлекол фустанот и

Пронајдете не на следниве мрежи: