Најголемите 7 женски грешки при орален секс

Loading...

Оралниот секс е одличен начин да ја зголемите поврзаноста со партнерот. Предигра или целосно сексуално задоволство, овој чин може да биде неверојатно возбудлив за двајцата партнери
Но, пред да решите да му подарите на вашиот партнер едно вакво незаборавно доживување, проверете дали (несвесно) правите некои грешки за време на оралниот секс.
1. Употреба на забиОва е најлошото нешто што можете да го направите за време на орален секс! Тоа е и најчестата поплака од страна на мажите. Кога изведувате фелацио, лесно е да се занесете и да заборавите што правите и ненамерно да ја направите оваа грешка. За да избегнете директен контакт на вашите заби и неговиот пенис , држете ја устата доволно отворена.
2. Една техника цело времеМенувајте ја техниката! Ова е еден од најважните фактори кои придонесуваат за неверојатно орално задоволство е менување на техниката и внесување на новитети. Не дозволувајте да му стане досадно. Употребувајте ги не само усните, туку и јазикот, рацете и градите. Постојано менувајте го интензитетот на вашите допири, од кои тој ќе излуди.
3. Имате пребрзо темпоМногу жени сметаат дека ако чинот го изведуваат колку што можат побрзо, ќе го доведат својот партнер до силен оргазам. Но, вистината е дека целата ситуација влијае врз степенот на задоволство што тој ќе го чувствува, а не само брзината. Освен ако не брзате за некаде, не практикувајте брзо темпо, затоа што повеќето мажи сакаат да си поуживаат колку што е можно подолго.
4. Не читате што ви кажува неговото телоНекои жени сметаат дека секаков орален секс им носи задоволство на мажите, па го прават тоа на одреден начин, не земајќи во предвид дека нивната техника може да не му причинува задоволство на партнерот. За да дознаете што му годи, а што не, набљудувајте! Според изразите на лицето, мрдањето на неговите колкови, стегањето на мускулите на нозете и звуците кои ги испушта, лесно можете да процените кои ваши потези вртоглаво го носат кон оргазам. 
5. Треба да е подмачканоДобриот орален секс вклучува многу плунка. Ако вашата уста е сува, нема да можете непречено да се движите нагоре-надолу. Напијте се чаша вода пред оралниот секс. После тоа, во устата се лачи повеќе плунка која ќе послужи како природен лубрикант.
6. Не е обострано задоволствоОралниот секс не треба да го сметате како обврска, туку како обострано задоволство. Ако не ви е убаво да го правите и не сакате, вашиот партнер ќе го забележи тоа. Мажите ги возбудува она што го гледаат. Доколку му покажете на вашиот партнер дека уживате да му пружите задоволство од овој тип, интензитетот на неговата сексуална возбуда ќе се зголеми. 
7. Не ги користите сите потенцијалиДодека го задоволувате, не треба да заземете една поза и да ги затворите очите или да гледате надолу. Воспоставете директен контакт со очите, користете ги вашите гради и рацете за да се допирате по телото. Тоа се вистинските движења кои ќе го излудат вашиот партнер.
Извор: lady.mkОралниот секс е одличен начин да ја зголемите поврзаноста со партнерот. Предигра или целосно сексуално задоволство, ов

loading...