Најголемите гради во светот

Многу мажи сакаат големи гради и пополнето деколте, но никогаш не би помислиле дека вакво деколте навистина постои. 
Најголемите гради во светот и припаѓаат на Челси Чармс, која тврди дека градите и растат по 2.5 сантиметри секој месец. Вкупната тежина на нејзините гради е 24 килограми. Таа е висока само 157 сантиметри, а тежи само 50 килограми. 
Нејзините големи гради изнесуваат една третина од нејзината вкупна телесна тежина. 
Таа работи како стриптизета и е позната како „кралица на градите“. Челси има вградено  инпланти кои се забранети во САД, а содржат пролипропилен и немаат воопшто силикон. Поради тоа нејзините гради се полнат со течност и секоја града содржи по 12 литри течност. 
Таа честопати посетува доктор за да и се отстрани течноста во нејзините гради. 
„-Не сакав да имам најголеми гради на светот, тие така одлучија. Честопати ме прашуваат зошто не ги намалам, но не сакам ни тоа да го направам. Не се срамам од нив, со нив заработувам за живеење“, вели таа.
Вкупната големина на нејзините гради е 164XXX. Многу мажи сакаат големи гради и пополнето деколте, но никогаш не би помислиле дека вакво деколте навистина постои. 

Пронајдете не на следниве мрежи: