Најинтересните 10 марфиеви закони!

Loading...

Марфиевите закони секогаш важат за точни, па процените …1.Веројатноста да сретнете позната личност се зголемува додека стоите со некој со кој не сакате да ве видат. 
2.Колку е поитна причината заради која чекате во ред, толку е побавен службеникот позади шалтерот.
3.Да се греши е човечки, но за да се постигне совршенството, мора да додадеме уште еден компјутер.
4.Секогаш први заспиваат оние кои ‘рчат.
5.Нештата се упропастуваат пропорционално со нивните вредности. 

 
6.Бигамија значи една жена вишак. Моногамија исто така.
7.Кога мажите би знаеле како жените го поминуваат времето кога се сами, никогаш не би помислиле да се оженат.
8.Ако се плашиш од осаменост, никогаш немој да се омажиш.
9.Чевлите ќе почнеш да ги ставаш на место откако ќе нагазиш на сопствените омилени чевли.
10.Поклоните кои и ги купуваш на својата жена никогаш не се така погодени како оние кои и ги купува комшијата на неговата.1.Веројатноста да сретнете позната личност се зголемува додека стоите со некој со кој не сакате да ве видат. 
2.Колку

loading...
Loading...