Најлуда афтерворк Friday50 забава во Дистрикт бар и ресторан

Loading...

На последниот петок од 2016 година афтерворк забавата #Friday50 во Дистрикт бар и ресторан добива сосема поинаква димензија. Затоа што забавите во Дистрикт бар и ресторан секогаш започнуваат порано, а траат подолго, на специјалното издание на #Friday50 во предновогодишна атмосфера, програмата започнува во 14.00 часот и ќе трае сè до 23.00 часот.Атмосферата ќе биде засилена со селектираната музичка програма, а за разиграната и веселата журка ќе се погрижат Бобан Павловски, па Контраплан и финишот ќе биде со DJ Мартин.
Коктел на денот е Ballantine’s Sour, по промотивна цена од 200 денари, а ќе биде понудено и A La Carte мени за храна.
И за овој специјален петок, ќе биде задржана традицијата на 50 бесплатни коктели за првите 50 гости кои од 17.00 часот ќе ја употребат шифрата #Friday50 на нашиот бар!
Резервирањето е отворено и достапно на телефон: 02 510 2535.Атмосферата ќе биде засилена со селектираната музичка програма, а за разиграната и веселата журка ќе се погрижат Бобан Павловски, па Конт

loading...