Најмладиот дедо на светот има 27 години

27 годишниот британец кој е моментално во затвор го очекува породувањето на својата 13 годишна ќерка.Овој млад човек на 14 години извршил убиство за време на грабеж, а само неколку месеци потоа станал татко.
Девојчето неодамна на својот профил на Фејсбук објавила дека забременила од еден свој врсник.
Семејството е очајно бидејќи кога му ја соопштиле „радосната вест“ на татко и, тој просто полудел во затворот.

 
Идната прабаба (47) вели дека е во очај, бидејќи синот и е убиец а вниката ќе и се породи. Само мајката (28) на девојчето изразила поддршка и рекла дека ќе ја преземе сета одговорност за внучето.
Бројот на малолетни мајки во Британија е драстично пораснат, и е 6 пти поголем од оние во Холандија и 2 пати поголем од оние во Франција и Шпанија.Овој млад човек на 14 години извршил убиство за време на грабеж, а само неколку месеци потоа станал татко.
Девојчето неодамна на својот про

Пронајдете не на следниве мрежи: