Најмладите ги фрлија мечињата и играчките пред Собранието

Најмладите ги фрлија мечињата и играчките пред Собранието Денешната борба за зачувување на државата е и за идните генерации. „Генерацијата која доаѓа е за заедничка Македонија“ порачуваат граѓаните. 
Денешната борба за зачувување на државата е и за идните генерации. „Генерацијата која доаѓа е за заедничка Македонија“ порачуваат граѓа

Пронајдете не на следниве мрежи: