Најнови детали за состојбата на Оливер Драгојевиќ

Loading...

Балканската музичка легенда Оливер Драгојевиќ веќе некое време оздравува од ракот на белите дробови, а по хемотерапијата за прв пат се огласи во јавноста.-Добро сум, фала на прашањето. Би се вратил јас веднаш на сцената, но не можам се уште. Во прашање е лекувањето кое се уште трае. Здравјето ми е добро. Подобро него претходно, се бориме, вели Драгојевиќ.
Лекарите му соопштиле дека КТ покажала дека туморот му се смалил, па деновите ги поминува со семејството и со внуците, уживајќи во секојдневниот живот.
Тој инаку во моментов се наоѓа во својот дом во Сплит заедно со семејството, а во болница оди само на лекување.
Инаку неговата сопруга Весна неодамна се огласи и кажа дека тој завршил со хемотерапијата, а со тоа и се намалил туморот.
-Убаво е малку да одиш покрај морето и покрај тоа што сум ограничен со движењето. Морам малку да поминам време покрај морето, вели пејачот.-Добро сум, фала на прашањето. Би се вратил јас веднаш на сцената, но не можам се уште. Во прашање е лекувањето кое се уште трае. Здравјето ми е до

loading...
Loading...