НАЈПОЗНАТИОТ СРПСКИ ПРОРОК ОТКРИВА: Во 2015 година се очекуваат нови поплави и…

Оваа година многу ќе личи на минатата, кажува српскиот пророк кој за Србија предвидел како ќе продолжи процесот на придржување на Европската унија.Односите со Русија и Србија нема да бидат какви што можат да бидат.
Цената на енергентот ќе западне во благо светло но тоа не значи дека во Србија ќе биде пониско. Еврото ќе скокне зависно од доларот, рекол Лав Гершман.
Поплавите можеби ќе се појават во јануари, но нема да бидат така катастрофални како и оние во 2014 година. Додека во светот, ќе има природни катастрофи. Можен е и мал земјотрес во Црна Гора но нема да има жртви.
Додека во Србија сите се сложни и Албанците се мирни. Меѓутоа ако има протести Албанците ќе бидат тука први. За сега нема шанси да се врати Косово. Се плашам дека новата „онкологија“ ќе биде во Војводина како што пред тоа беше во Косово.
Порано зборував за можноста на враќање назад на монархијата. Во 2011 година помина шансата за такво нешто, меѓутоа од 2015б до 2019 година среќната ѕвезда повторно ќе биде на страната на Караѓорѓевиќ. Ќе има и голема поддршка од Европа, бидејќи круната би можела да ја смири нестабилната ситуација во Србија.
Меѓутоа, на Европа не би и одговарало кралското семејство да остане на власт- бидејќи круната одговара на само на круна.

Лебот е најважен
Најдобро ќе заработуваат оние кои се поврзани со производство на брашно( пченка, пченица, јачмен…) Лебот е неопходен за сите, додека без месото се може. Единствено се плашам оваа година да не го присвојат законот кој не дозволува промет во ГМО , бидејќи тоа не би било баш добро за здравјето на луѓето.
И наредната година Србија ќе доживее големи успеси во спортот и уметноста.
Европа
Од европските земји, Германија ќе продолжи да се зајакнува, благодарејќи им на своите банки. Меѓутоа Германија, Франција, Шпанија-сите тие земји во суштина не им одговара да останат во Европската унија, а Унијата ќе  опстане само додека Русија им дозволи.
Европа како и целиот свет ќе има добие нови информации за вонземјаните, но вниманието на јавноста ќе биде усмерено само недела, две…Односите со Русија и Србија нема да бидат какви што можат да бидат.
Цената на енергентот ќе западне во благо светло но тоа не значи дека во

Пронајдете не на следниве мрежи: