Најсекси работи кои може да му ги каже една жена на маж

Loading...

Во љубовта нема правила и сè е дозволено за да му го привлечете вниманието на оној што го сакате. Понекогаш со зборови може да му го свртите паметот и тој да не остане рамнодушен.Еве неколку примери кои можат да ви помогнат:
1. Немам трпение да ти покажам што носам под облеката!
На овој начин ќе го провоцирате тој да ја развие својата фантазија – да мисли за вашата долна облека, тело и форма.
2. Ти водиш вечерва!
Мажите сакаат да се во силна позиција. Оставете ги да водат во танцот на љубовната игра.
3. Не можам да се воздржам да те прегрнам.
Така му покажувате дека го сакате.
4. Само почекај да видиш што сум ти подготвила.
Со овие зборови го предизвикате и тој ќе сака да разбере за што станува збор. Разбудете му ја љубопитноста.
5. Цел ден го чекам тој момент со тебе.
Така гот ерате да се чувствува дека е посебен, единствен.
6. Обожавам кога…
Вие на овој начин го фалите и тој ќе се почувствува ценето.
7. Многу секси!
Да, и мажите имаат потреба да го слушаат тоа.Еве неколку примери кои можат да ви помогнат:
1. Немам трпение да ти покажам што носам под облеката!
На овој начин

loading...