Најстариот син на Ивановиќ: Знам дека ни он несака никој од нас да чувствува болка

Loading...

Се гордеевме со татко ми, и браќата и јас, но и целото семејство. Наместо ние да го храбриме него, тој нѐ храбреше нас.Најстариот син на Оливер Ивановиќ, Никола Ивановиќ за српските медиуми изјавил дека толку многу биле горди на својот татко, што се плашеле за неговиот живот.
-Тешко е, колку само ние знаеме. Но, ние не сакаме со ништо да го нарушиме она што нашиот татко не би сакал. Јас знам дека тој не би сакал никој од нас да почувствува болка поради неговото заминување. Достоинствено да го испратиме – изјавил Никола.
-Ние се гордеевме со него. Тој бепе силата која нѐ собираше. Од него научивме дека човек вреди онолку колку што знае и колку што е подговен да одговори на сите предизвици и искушенија – рекол најстариот син на Оливер Ивановиќ.Најстариот син на Оливер Ивановиќ, Никола Ивановиќ за српските медиуми изјавил дека толку многу биле горди на својот татко, што се плашеле за негов

loading...
Loading...