НАЈСТАРИТЕ близнаци на светот наполнија 103 години!

Loading...

Најстарите близнаци на светот, Питер и Паулус Лангерок од Белгија, вчера наполнија 103 години, наздравувајќи со чаша вино за својот долг заеднички живот.Браќата никогаш не се ожениле и живееле заедно поголемиот дел од животот.
Скоро се неразделни и делат соба во старечки дом.
Иако понекогаш жалат што немаат деца и внуци, истакнуваат дека се воедно и најдобри пријатели, а роденденот го прославиле со чаша црвено француско вино.
Зад нив стои долга кариера на судии.Браќата никогаш не се ожениле и живееле заедно поголемиот дел од животот.
Скоро се неразделни и делат соба во старечки дом.
Иако по

loading...