Најтрогателната изјава на Ацо Конга

Loading...

Ацо Конга кој боледува од рак и поради тоа мораше да ја ампутира својата рака, во интервју за списанието Теа Модерна ја даде најтрогателната изјава.Оваа изјава на Ацо Конга едноставно предизвика солзи во многумина кои ја прочитаа.
„Се мислев дали да ја продадам семејната куќа за да се спасам, но не сакав да го оставам моето семејство на улица…“
Сите хумани може да донираат за помош и спас на Ацо Конга на следните телефони:
077 143 704 
075 143 777
Исто така може да донирате средства на отворената жиро сметка со број: 250-0010009953-94,и лична карта број А0087494 на Ацо Богдановски – Конга.
Да му помогнеме на Ацо Конга да се спаси од оваа ужасна болест. Оваа изјава на Ацо Конга едноставно предизвика солзи во многумина кои ја прочитаа.
„Се мислев дали да ја продадам семејната куќа за д

loading...
Loading...