Најубавото бебе од „Парампарче“ потпорасна

Loading...

Во Турската серија „Парампарче“ се појавија неколку бебиња, но малиот Алас, кој е син на Дилара и Харун, остави најголем впечаток.Со својата златна коса и сини очи, како и со тоа што неверојатно потсетува на ликот на актерот кој глуми негов татко, дополнително ги освои симпатиите на гледачите.
Вистинското име на Алас е Омер Фарук Јуксек и денес има 4 години.

Неговото прво појавување во ТВ реклама е во 2015 година на само една годинка, подоцна и во уште една, за филмската екипа на „Парампарче“ во 2016 година
Омер има свој Инстаграм кој сигурно го водат неговите родители, а еве колку е потпораснат денес.
 
 Со својата златна коса и сини очи, како и со тоа што неверојатно потсетува на ликот на актерот кој глуми негов татко, дополнително ги освои с

loading...