Нападнат и ограбен патник во автобус на ЈСП

Loading...

Го нападнал и му зел 29.400 денари.Полицијата јавува за разбојништво во автобусот со број 5 на ЈСП Скопје.
Според информациите, вчера околу 23 часот на улицата кај Рекорд, непознат сторител го нападнал Д.С. од Ресен додека се возел во автобусот и му одзел 29.400 денари.
Од полицијата велат дека трагаат по сторителот.Полицијата јавува за разбојништво во автобусот со број 5 на ЈСП Скопје.
Според информациите, вчера околу 23 часот на улицата кај Рекорд, не

loading...