Нападната снаата на Лепа Брена

Loading...

Познатата српска пејачка Александра Пријовиќ очигледно ја осети лошата страна на славата изминатиов викенд.Пејачката на еден настап газдите ја терале да пее цела вечер иако договорот бил таа да отпее само три блока на песни за хонорар од 8 илјади евра.
Револтираните момци ја спречиле Пријовиќ да си замине откако таа си ја завршила својата работа.
-Александра веќе неколку пати има настапувано во тој ноќен клуб чии сопственици се момците што ја држеле пејачката, но претходно немало вакви слични инциденти, последниот пат таа настапила за сума од 6 илјади евра и исто толку земала бакшиш, вели изворот.Пејачката на еден настап газдите ја терале да пее цела вечер иако договорот бил таа да отпее само три блока на песни за хонорар од 8 илјади евра.

loading...