Напивка кои ги топи килограмите додека спиете или седите!

Loading...

Без премногу напорни тренинзи, ослободете се од вишокот килограми со помош на лековитите својства на циметот и медот.Сок кој согорува стотина калории додека вие седите и читате?  Возможно е ако ги земете предвид лековитите својства на циметот и медот. Нивната комбинација ќе го забрза вашиот метаболизам и ќе ви помогне да се ослободите од вишокот на килограми.
За подготовка ви е потребно:
2 лажици мед1 лажица цимет250 мл вода
Препорачаното количество може и да се менува, но важно е секогаш да користите две мери мед и една цимет. Подгответе го количеството од напивката за кое сметате дека ви е потребно.
За почеток, превријте ја водата која ќе ја сипете врз циметот и потоа почекајте да се излади. Медот го додавате откако напивката е изладена и имајте на ум дека медот никогаш не се става во врела напивка, во случајов вода.
Половина од напивката се пие пред спиење, а остатокот наутро пред оброк. И тоа е сè!
Имајте предвид дека напивката дејствува само на празен желудник. Нивната комбинација ќе го забрза вашиот метаболизам и ќе ви помогне да се ослободите од вишокот на килограми.
За подготовка ви е потребно:

loading...
Loading...