Направил велосипед тежок 940 килограми!

Loading...

Користејќи огромни тракторски гуми и челик од отпад, еден германец направил велосипед тежок 940 килограми за да постигне светски рекорд.Со велосипедот, Френк Дозе, веќе го надминал светскиот Гинисов рекорд на најтешкиот велосипед кој може да се вози. За сега рекордот 860 килограми.
Со велосипедот, Френк Дозе, веќе го надминал светскиот Гинисов рекорд на најтешкиот велосипед кој може да се вози. За сега рекордот 860 килограми.

loading...