Нарачал школки во ресторан и го дочекало вистинско изненадување!

Loading...

Еден Италијанец кој сакал да ја импресионира својата девојка, нарачал школки во ресторан во Салерно, јужно од Неапол и нашол 5 бисери во нив, соопшти Франс Прес.Џузепе Ди Бјанки резервирал маса во ресторан во центарот на Салерно и побарал од неговиот сопственик да сервира студено шампањско и да приготви школки за романтичната вечера.
Сопственикот на ресторанот веднаш отишол да купи школки. Во продавницата имало само три големи школки.
Ди Бјанка требало да се задоволи со овие три школки. Но, кога ја отворил првата од нив, почувствувал во нешто цврсто во устата и открил три бисери. Во секоја од наредните две школки имало по еден бисер.
Наредниот ден тој отишол во една златарница, каде што било проценето дека бисерите чинат околу 2.000 евра.Џузепе Ди Бјанки резервирал маса во ресторан во центарот на Салерно и побарал од неговиот сопственик да сервира студено шампањско и да приготви шко

loading...
Loading...