НАРОДЕН ЛЕК кој помага во борбата против РАК и ЛЕУКЕМИЈА

Се што ви е потребно за овој лек е една рака органска пченица…Овој народен лек кој ќе ви помогне во борбата против ракот и леукемијата е едноставен за подготовка. Нема да ви одземе многу време, но и тоа како ќе ви помогне. Луѓето кои го користеле овој лек, велат дека после подолго време користење им помогнал.
Благотворниот состав на овој лек се бори против ќелиите на ракот и ја подобрува состојбата на целиот организам. Пробајте го и вие, нема д ви штети бидејќи нема несакани дејства. Единствено што може да се случи е овој лек за рак и леукемија навистина да ви биде од корист.
Рецепт:

 
Се што ви е потребно за овој лек е една рака органска пченица. Во пластичен сад посадете ја органската пченица и кога ќе позелени по 7-8 дена, ожнејте ја. Собраната пченица ставете ја во блендер, додадете 2 чаши вода и неколку коцки лед. Добро изблендирајте неколку минути.
Кашата која ќе ја добиете процедете ја низ газа, бидејќи во таа каша се наоѓа целулоза, а човековиот организам целулозата не може да ја свари, само животинскиот. Процедениот сок од пченица пијте го секој ден. Можете да го ставите во сок или да го комбинирате со некое друго овошје (банана, јаболка, манго и сл.) за да го прикриете лошиот вкус на сокот.
Но, постои и друг, велат многу корисен метод. Добиениот сок истурете го во сад или кесичка за мраз и замрзнете ја во фрижидер и секој ден ставајте по една коцкичка во свеж овошен сок или чај. На некои луѓе вкусот на оваа зелена коцка не им пречи така што можат да ја додадат и во чаша обична вода.Овој народен лек кој ќе ви помогне во борбата против ракот и леукемијата е едноставен за подготовка. Нема да ви одземе многу време, но и тоа како ќ

Пронајдете не на следниве мрежи: